O Kenguru

Omiljena dečija prodavnica.

Zajedno sa našim klijentima, kako iz Srbije i Crne Gore tako i drugih zemalja širom Balkana, izrasli smo u jednu od vodećih firmi u ovoj branši. Naša ponuda obuhvata široku paletu dezena za zidnu dekoraciju. Zato smo dobili nadimak “Omiljena dečija prodavnica” 🙂

Kengur tapete postoje tek nepune 2 godine, ali smo se već na samom početku pokazali kao inovativan tim mladih ljudi, koji pre svega misli o bezbednosti svojih kupaca i njihovom zdravlju, a onda o svemu ostalom.

Ono na šta smo posebno ponosni su naši EKO proizvodi koji ne štete deci kao ni kućnim ljubimcima.

Zadovoljni klijenti i kontinuirana ekspanzija su pokazatelji našeg uspeha. Uz stalne inovacije i investicije osiguraćemo uspeh našim kupcima i u budućnosti.

Podaci firme:

BrendirajMe DOO BEOGRAD – ZEMUN
Karađorđev trg 34F, Beograd
PIB: 112079581
MB: 21603341

www.Brendiraj.Me
office@brendiraj.me

 

Brojevi kojima se ponosimo!

285+
Ukrašenih domova
+
Različitih dezena​
+
Država u kojima poslujemo​

Kengur odgovara

Da. Svaka slika sa našeg sajta može biti u kojim god merama želite.

Ne. Samo Kengur pravi tapete koje ispunjavaju sve EKO standarde. U Srbiji samo mi štampamo sa EKO bojama i na papiru koji ispunjava sve FSC standarde.

Da. Uz naše detaljno uputstvo, malo truda i vremena svako može da zalepi tapet. Naše tapete dobijate potpuno spremne za lepljenje bez belih ivica.

Ne, mi ne radimo. Imamo saradnju sa firmom koja radi uslužno za nas i ukoliko želite montažu molimo Vas da nam to napomenete. Montaža je moguća samo na teritoriji Beograda.

Imaš dodatno pitanje? Postavi ga OVDE.