Vesti

Black Friday 2023 je stigao i kod nas!


Ulepšajte Vaš Dom uz Black Friday Popuste na Foto Tapete!

Black Friday je stigao sa spektakularnim popustima, a ove godine je posebno uzbudljiv za one koji žele da unesu novu dimenziju u svoj dom sa prelepim foto tapetama. Ovo je savršena prilika da osvežite enterijer po povoljnim cenama!

Uštede Prilagođene Vašem Budžetu

1. Do 10.000 rsd – 15% POPUSTA
Za sve one koji žele da unesu dašak svežine u svoj prostor, nudimo sjajan popust od 15% na foto tapete za kupovine do 10.000 rsd. Ovo je prilika da pronađete izvanredne dizajne i transformišete svoje zidove.

2. Od 10.001 rsd do 20.000 rsd – 20% POPUSTA
Za one koji imaju veće ambicije za dekoraciju svog doma, tu je popust od 20% za kupovine u rasponu od 10.001 rsd do 20.000 rsd. Ovo je prilika da pronađete veće panele ili kompleksnije dizajne po fantastičnim cenama.

3. Od 20.001 rsd do 50.000 rsd – 25% POPUSTA
Za sve ljubitelje detalja i posebnih stilova, nudimo sjajan popust od 25% za kupovine između 20.001 rsd i 50.000 rsd. Ovo je idealna prilika da pronađete specifične motive ili da unesete umetnost u svaki kutak svog doma.

4. Od 50.001 rsd i više – 30% POPUSTA
Za one koji planiraju velike promene i žele da u potpunosti transformišu svoj prostor, pripremili smo najveći popust od 30% za sve kupovine iznad 50.001 rsd. Ovo je prilika da osmislite celokupnu estetiku svog doma bez kompromisa.

Stvorite Novu Viziju Vašeg Doma

Foto tapete mogu transformisati prostor, donoseći novu atmosferu i ličnost u svaku sobu. Od prirodnih pejzaža do apstraktnih umetničkih dela, opcije su neograničene.

Pronađite tapete koje odražavaju vaš stil, bilo da želite da naglasite određeni deo prostorije ili da stvorite potpuno novu atmosferu.

Iskoristite Priliku uz Black Friday

Ove fantastične ponude su ograničene i prilika je jedinstvena. Iskoristite Black Friday popuste i unesite novu energiju u vaš dom sa prelepim foto tapetama.

Ne propustite ovu priliku da osvežite svoj prostor po povoljnim cenama i unesite lični pečat u svaki kutak vašeg doma.

Srećno biranje i uživajte u stvaranju novog ambijenta sa predivnim foto tapetama na Black Friday-ju!